HiFi Sanctuarys pladespillere – Kvalitet til hver pengepung

Prisvindende HiFi Udstyr fra Acoustic Signature er nu i Danmark.


Danske audiofile kan nu glæde sig over Acoustic Signatures ankomst, bragt til landet af HiFi Sanctuary. Kendt for deres prisvindende kvalitet fra 2014 til 2024, repræsenterer disse pladespillere det ypperste inden for lydoplevelser.



Maximus NEO – Når kvalitet møder tilgængelighed (kr. 30.998,00)



Maximus NEO er det perfekte springbræt for musikelskere, der ønsker at udforske verdenen af high-quality analog lyd. Denne indgangsmodel er prisbelønnet, beundret for sin lydkvalitet og byder på banebrydende funktioner som AVC niveau 1 og DTD®-lejet, alt sammen pakket ind i et elegant design. Med Maximus NEO får du referencekvalitet uden at sprænge budgettet.




Typhoon NEO: En Ny Standard for     Hjemme-HiFi (kr. 109.998,00)



Et skridt op fører til Typhoon NEO, en højmassepladespiller, som er ingen fremmed for kompromiser. Med plads op til tre tonearme og udstyret med avanceret drivsystem og AVC-teknologi niveau 2, leverer Typhoon NEO en lyd så kraftig som dens navnebror. Tyske Audio belønnede denne model med “Goldenes Ohr 2022”, et klart tegn på Typhoon NEO’s exceptionelle kvalitet.







INVICTUS NEO – Kronejuvelen i pladespillertronen
(kr. 1.272.794,00)



For dem, der søger intet mindre end det ypperste, står Invictus NEO som det ultimative valg inden for pladespillere. Med seks isolerede motorer, AVC niveau 3 og muligheden for at montere op til fire tonearme, er INVICTUS NEO designet til at levere en audiofil oplevelse uden sidestykke. Denne topmodel er kulminationen på Acoustic Signatures teknologiske innovation og håndværksmæssige ekspertise.



Besøg HiFi Sanctuary – Oplev Lyden af Perfektion.


Hver note, hver melodi og hvert beat fortjener at blive hørt, som kunstneren har tænkt det.
HiFi Sanctuary forstår dette og inviterer dig til at opdage forskellen, som en Acoustic Signature-pladespiller kan gøre. Besøg vores hjemmeside på hifisanctuary.dk og lad os hjælpe dig med at finde den model, der bedst opfylder dine audiofile behov.

 



Shopping Cart
0
YOUR CART
  • No products in the cart.